-  Budakeszi Arborétum Facebook odala

Nagypénteken és Húsvét hétfőn programokkal várjuk a gyermekeket!

Idén is a megszokott húsvéti programokkal várjuk az érdeklődőket!
 
NAGYPÉNTEKEN délelőtt 10-től 15 óráig húsvéti kézműves foglalkozást tartunk. Elsősorban kifújt tojásokat, papír tojásokat díszítünk festékkel és papír ragasztásával, de még több más díszítő technikát is kipróbálhatnak az érdeklődők.

Az állatsimogatóban péntektől hétfőig bárányok simogatására is lehetőség lesz, a kis házikóban pedig a nyuszik lépnek színre!
 
Idén is mindenki elhelyezheti a saját tojás díszét az arborétumi tojásfára.
 
A gyermekek számára 30 hektár biztonságos, mégis vadregényes terület áll rendelkezésre a természet megismerésére, bújócskára!
 
Húsvét HÉTFŐN húsvéti "nyúlfészek keresésére" nyílik lehetősége a kisgyermekeknek!
 
Minden gyermek* számára rejt egy „nyúlfészket” az erdő! Az egyéni térkép alapján felkutatott nyuszi díszeket a pénztárban kis csokoládé-csomagra válthatják be a gyermekek.
 
A programokon az általános jegyáraink érvényesek!
 
*gyermekenként egy ajándék, a készlet erejéig!
(ha fogyóban a készlet, jelezni fogjuk a honlapunkon, illetve a facebook oldalunkon)
 
 
Jöjjenek, kiránduljanak a tavaszi hagymások virágpompájával "díszített" arborétumban és közben élvezzék a családi programokat!
 
(A kutyafuttató március 22-étől és a húsvéti programok időtartama alatt állatsimogatóként funkcionál, mivel ez az egyetlen körbekerített rész az arborétumon belül, így április 7-ig a kutyaagility pálya nem használható! Az arborétum egyéb területére póráz használatával továbbra is behozhatóak kutyusok!
Megértésüket köszönjük!)
 
 

Partnereink