Gyereknap és Arborétumok napja

Időpont: 
vasárnap, 2018, május 27 - 09:00 - 18:00

 

Május 27-én gyereknapi programmal várjuk kedves Látogatóinkat a Budakeszi Arborétumban. A közkedvelt egész napos kincskeresés mellett ugráló vár és állatsimogató, természetismereti vetélkedő, valamint 16 órától erdei bábszínház teszi még izgalmasabbá az Arborétumi időtöltést. A természetismereti vetélkedő nyertesét könyvjutalomban részesítjük.

Ezen a napon vendégünk lesz az Erdei Piac, ahol a környék kézműves termékeivel ismerkedhetnek meg. A sok – sok program élményét fokozza a foodtruck szolgáltatásunk, ahol egyedi -  a gyermekek által is kedvelt - egészséges falatkákat vásárolhatnak.

A programokon túl számos újdonsággal lepjük meg az érdeklődőket. Tájékoztató táblákat helyeztünk ki, illetve növényeket telepítettünk. Immáron megtekinthető a pünkösdi rózsa gyűjteményünk is.

Az Arborétumok napja alkalmából vendégünk lesz a Magyar Botanikus Kertek Szövetségének képviselője, több Arborétum és a Szent János Bogár Túrák fő szervezője. Délelőtt szakvezetett túrát indítunk, melynek témája az arborétum és a Budai- hegység élővilága. Ehhez kapcsolódóan egy külön arborétum  ismereti vetélkedőt indítunk, aminek nyertese családi jegyet nyer az idei Bogár túrák egy tetszőleges helyszínére.

 

Az sok színes programra való tekintettel - az árjegyzékünkben is megtalálható külön az Erdei Színház és Kincskeresés - gyermekeként 3 év felett a Kombinált jegy megváltása is szükséges az alap belépőjegy mellett. 

Jó szórakozást kívánunk!