Esti túrák a szarvasbőgés hangjaival

Időpont: 
péntek, 2018, szeptember 14 (Egész nap) - szombat, 2018, szeptember 22 (Egész nap)

Szeptemberben újra esti túrák a szarvasbőgés hangjaival!

Szeptember 14-én, 15-én, 21-én és 22-én (pénteki és szombati napokon) újra esti túrákat szervezünk.
A túra tematikája hasolnó az eddigiekhez - az esti erdő hangulatát igyekszünk bemutatni a látogatóinknak. A sötétedés idején kezdődő séta során szeptemberben a szarvasbőgés hangja is behallatszik az arborétumba. 

Az esti túra útvonala biztosnságos, hiszen vadászattól mentes helyen visz végig. A túravezető elsősorban a bekerített - így a nagyvadaktól távol tartott - arborétum élővilágát igyekszik bemutatni, de kitérőt teszenek a kerítés felé, hogy reményeink szerint a szarvasbőgés hangjait is megcsodálhassák a látogatók. Érdemes pokrócot hozni, hogy amíg a bőgésre várakozunk, addig gyönyörködhessenek a csillagos égboltban.

Kezdés: 19:00
Gyülekező: 18:30
Séta vége: 21:00
Teljes árú jegy: 1500 Ft/fő
Kedvezményes: 1000 Ft/fő

- Mivel a szarvasok viselkedését sok-sok körülmény befolyásolja (időjárás, más vadak mozgása stb.), így NEM TUDJUK GARANTÁLNI, hogy minden este hallatják a hangjukat! (De reményeink szerint a túra idején igen. :) )

-19:00-kor bezárjuk a kapukat, a csoporthoz késve már nem lehet csatlakozni, mert az arborétum területén csak a szakvezető kíséretében tartózkodhatnak! 

- Egyelőre csak próba regisztrációs rendszerünk van, kérem ezen jelöljék részvételi szándékukat! (100 fő a maximális létszám.)
https://doodle.com/poll/expbg2iavhp62p43

Megértésüket köszönjük!